WHO Direktør touts gået sammen med lady Gaga at bekæmpe Coronavirus

Vi er reddet! Takket være Tedros Adhanom Ghebreyesus, generaldirektør for Verdenssundhedsorganisationen (WHO), der pralede om en nylig telefonopkald, han havde med popstjerne Lady Gaga om, hvad hun kan gøre for at bekæmpe den kinesiske coronavirus pandemi.

“En meget god opkald med Lady Gaga,” sagde Ghebreyesus i løbet af weekenden. “Jeg takkede hende for hendes fortsatte bestræbelser på at vise medfølelse & venlighed over for verden. Hun er klar til at støtte @WHO på enhver mulig måde i kampen mod #COVID19. Sammen!”

Og i et opfølgende tweet ønskede WHO-direktøren Stupid Love-sangeren tillykke med fødselsdagen.

“Og tillykke med fødselsdagen @ladygaga!” tweeted Ghebreyesus. “Jeg er så rørt, at du bruger dette øjeblik på at finde måder at støtte verden i løbet af #COVID19.”

“Jeg sender dig mine bedste ønsker!” tilføjede WHO-direktøren. “Tak for at sprede venlighed på et så vigtigt øjeblik for os alle! Sammen!”

The Perfect Illusion sanger for nylig meddelte, at hun havde udskudt udgivelsen af hendes nye album på grund af coronavirus.

“Jeg ville fortælle dig, at jeg efter mange overvejelser har taget den utroligt svære beslutning om at udskyde frigivelsen af Chromatica,” skrev Lady Gaga på Instagram.

“Dette er sådan en hektisk og skræmmende tid for os alle, og mens jeg tror kunst er en af de stærkeste ting, vi gør for at give glæde og helbredelse til hinanden i tider som denne, det bare ikke føles rigtigt for mig at frigive dette album med alt, hvad der foregår i løbet af denne globale pandemi.”

“I stedet foretrækker jeg, at vi bruger denne tid på at fokusere på at finde løsninger,” tilføjede Poker Face sanger.

Lady Gaga tilføjede, at hun finder det vigtigt at fokusere på “at få væsentlige medicinsk udstyr til sundhedspersonale, og sørg for børn, der er afhængige af offentlige skoler for midler får den hjælp, de har brug for,” samt hjælpe “dem, der vil blive økonomisk påvirket af denne pandemi.”

“Som du måske også har hørt, MGM måtte desværre nødt til at udskyde min Vegas viser fra april 30-maj 11,” tilføjede I’ll Never Love Again sanger.

Den Grammy-vinderen fortsatte med at fortælle sine fans, at hun havde “så mange sjove ting planlagt for os at fejre sammen,” og at mens hun forstår, at de sandsynligvis er “skuffet, vred og trist,” hun ønskede at minde dem om, at “vi er den venlighed punkere.”

“Så jeg beder dig om at praktisere, at venlighed i disse forsøger gange,” sagde Lady Gaga.

“Jeg håber du kan se, at når albummet kommer ud, jeg vil have os til at være i stand til at danse sammen, svede sammen, knus og kysse hinanden, og gøre det til den mest bombastiske fejring af hele tiden,” tilføjede hun.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *