Tone Døve: Bette midler hylder husholdere rundt om i verden efter at være blevet fortrolig med hendes apparater

Broadway stjerne Bette Midler troede, det var en god idé at offentligt hilse husholdere og udtrykke taknemmelighed for hendes køkkenmaskiner – objekter, hun hævder, at hun har fået at vide bedre som coronavirus pandemi hærger nationen.

“Jeg har aldrig kendt mine apparater så godt som jeg er begyndt at kende dem,” den venstreorienterede aktivist sagde. “Så taknemmelig for at #Kenmore og #Maytag. Det er ingen spøg. Jeg hylder husholdere over hele verden og gør dit bedste for at holde jeres familier i god behold, i sikkerhed og i live.”

Det var umiddelbart uklart, hvor Bette Midler, der har en nettoformue på omkring 230 millioner dollars, er i øjeblikket bosat – uanset om New York City eller Los Angeles – men begge byer er under lockdown ordrer. Hun meldte i september 2019 sin overdådige penthousepenthouse i New York City til salg for 50 millioner dollar.

Den produktive Trump basher, der ofte har beklaget den rigdom kløft på trods af hendes egen status som en multimillionær, har fastholdt sin kritiske stemme i hele pandemien, ofte bashing præsident Trump på sociale medier, som han og hans task force arbejde for at guide Amerika gennem de mørke dage forude.

Omkring to uger siden, strande stjerne fremmes en konspirationsteori til hendes 1,9 millioner kvidre tilhængere, beskylder præsidenten for at lyve om hans coronavirus testresultater.

“Du ved, #Donald siger, at han har testet negativ for #Coronavirus. Men hvorfor skulle vi tro på ham? Han har løjet over 16.000 gange i de sidste tre år! Hvorfor skulle han ikke lyve nu?”, spurgte hun.

Hun meddelte også præsidenten i et tweet i sidste uge, at folk på fronten er “kæmper, dør på grund af dig, og din kolossale uduelighed!”

“Hvis du havde nogen hjerne, evne, sund fornuft, eller hjerte, ville du genkende din inkompetence og få fuck af vejen. Du er problemet!”, erklærede hun.

På trods af kravet om både information og handling har skuespillerinden også taget afstand fra Trumps hyppige koronavirus-taskforces pressekonferencer.

“Ja, jeg har maske på, men det er på mit hår, der dækker mine rødder. Og når Trump er på tv, bruger jeg to af dem til at dække mine ører. #DesperateMeasures,” sagde hun tirsdag.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *