Pop superstjerne Rihanna donerer $ 5 millioner til nødhjælpsindsats

Fra at finde måder at hjælpe andre klare at ly på plads til at annullere begivenheder, her er et kig på nogle af de måder underholdningsindustrien reagerer på spredningen af coronavirus, som de fleste mennesker komme sig efter, men kan forårsage alvorlig sygdom hos ældre og personer med allerede eksisterende medicinske tilstande.

RIHANNA ÅBNER SIN TEGNEBOG

Rihannas Clara Lionel Foundation giver 5 millioner dollars til indsatsen mod coronavirus.

Pengene vil støtte “on-the-ground partnere, der arbejder på frontlinjen af katastrofeberedskab, især dem, der fokuserer på at beskytte og tjene marginaliserede samfund – at hjælpe de mest sårbare i USA, Caribien og i Afrika forberede sig på hvad der skal komme,” sagde fonden i en erklæring.

Finansieringen vil blive kanaliseret gennem Direct Relief, Partners In Health, Feeding America, International Rescue Committee, Verdenssundhedsorganisationens COVID-19 Solidarity Response Fund m.fl.

“Aldrig har det været mere vigtigt eller presserende at beskytte og forberede marginaliserede og underforsynede samfund-dem, der vil blive hårdest ramt af denne pandemi,” CLF’s administrerende direktør Justine Lucas sagde i erklæringen.

Pengene skal gå til fødevarebanker, test, uddannelse af sundhedspersonale, forebyggelse af virus og distribution af kritiske åndedrætsværn.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *