Lady Gaga Forsinkelser Album over Coronavirus: Vi bør ‘være i stand til at danse … Knus og Kiss ‘på udgivelsestidspunktet

PopstjerneN Lady Gaga meddelte tirsdag, at hun vil udskyde udgivelsen af sit sjette studiealbum Chromatica som følge af den kinesiske coronavirus, fortæller fans, at det ikke ville føles rigtigt at frigive det “med alt, hvad der foregår i løbet af denne globale pandemi.”

I et opslag på de sociale medier forklarede sangerinden, at hun ville foretrække, at folk prioriterer køb af essentielle varer som mad og medicin frem for hendes musik.

“Jeg ønskede at fortælle dig, at efter en masse overvejelser, har jeg gjort den utroligt hårde beslutning om at udskyde frigivelsen af Chromatica,” skrev hun. “Jeg vil annoncere en ny 2020 udgivelsesdato snart.”

Hun fortsatte:

Dette er sådan en hektisk og skræmmende tid for os alle, og mens jeg tror kunst er en af de stærkeste ting, vi er nødt til at give glæde og helbredelse til hinanden i tider som denne, det bare ikke føles rigtigt for mig at frigive et album med alt, hvad der foregår i løbet af denne globale Pandemi.

Det er vigtigt for mig, at opmærksomheden er på at få vigtigt medicinsk udstyr til sundhedspersonale, og sørg for børn, der er afhængige af offentlige skoler til måltider får den hjælp, de har brug for, og at vi hjælper dem, der vil blive økonomisk påvirket af denne Pandemi.

Den 33-årige, hvis rigtige navn er Stefani Joanne Angelina Germanotta, bekræftede også, at hun ville udskyde hendes Las Vegas opholdstilladelse viser i næste måned og opfordrede folk til at overholde sociale afstandsskridt regler i mellemtiden.

“Til mine fans, jeg elsker dig. Jeg ved, du er skuffet. Sandsynligvis vred og trist … Jeg håber, du kan se, at når albummet kommer ud, jeg vil have os til at være i stand til at danse sammen, svede sammen, knus og kysse hinanden, og gøre det til den mest bombastiske fejring af hele tiden, “fortsatte hun. “Og indtil den tid kommer, lad os alle blive hjemme!”

Gaga er langt fra den eneste musiker, der har måttet foretage ændringer midt i den globale pandemi. Andre kunstnere, herunder Madonna, Khalid, Billie Eilish, og den sydkoreanske boyband BTS har alle måttet enten udskyde eller direkte annullere deres kommende ture for at hjælpe med at forhindre virus spredning.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *