Justin Bieber beder med bekymrede fans i selvisolation

Pop mega stjerne Justin Bieber bad med fans som bekymringer over den kinesiske coronavirus fortsætte med at trævle, beder Gud om vejledning og svar i den tid af masseusikkerhed rundt om i verden.

“Jeg har tænkt mig at sige en hurtig bøn, og hvis du fyre er enige med mig, cool,” den “Undskyld” sanger begyndte i en Instagram Live torsdag aften. “Hvis du ikke gør det, er det også cool, behøver du ikke at tro noget, jeg tror, vi har langt mere til fælles, end vi ikke gør.”

“Vi er alle mennesker, der er i dette sammen, og vi er alle bare forsøger at finde det hele ud, så jeg har tænkt mig at sige en bøn for verden,” Grammy-vinderen fortsatte, understreger, at hans bøn “ikke gør mig noget bedre, fordi jeg beder.”

“Jeg tror bare bøn gør folk kommer sammen,” tilføjede han.

“Gud, jeg takker dig så meget for denne dag. Jeg takker dig så meget, at du har alt i kontrol. Du kender begyndelsen fra slutningen. Og du er ikke overrasket over det hele, der sker. Gud, vi ved, at disse ting ikke kommer fra dig, at disse ting er uforklarlige, men Gud, vi stoler på dig i disse tider,” Bieber bad, beder Gud om at “gøre dette gå væk så hurtigt som muligt.”

“Og vi bare mange tak for hvem du er,” fortsatte han, “Og vi vil bare bede for dig at give os flere svar. I jeres navn beder vi, amen.”

Det er ikke første gang, at den canadiske crooner offentligt har udtrykt sin tro. Bieber tog til Instagram sidste år og undskyldte for sin dårlige opførsel – herunder stofmisbrug, stenede relationer og generelt “dårlige beslutninger” – i et langt indlæg.

“Alt dette er at sige, selv når oddsene er imod dig, holde kæmper. Jesus elsker dig. Vær venlig i dag. Vær modig i dag, og elsker folk i dag. Ikke efter jeres standarder, men ved Guds fuldkomne, aldrig svigtende kærlighed,” sagde han.

Biebers bøn kommer som flere berømtheder dokumentere deres dage i selvkarantæne, sang, spille klaver, dans, og tilbyder meditation sessioner til fans.

På torsdag, udstedt California Gov Gavin Newsom en statewide “ophold hjemme” for at spænde over hele staten, hvor hovedparten af landets bedste berømtheder bor.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *