Jim Caviezel: Efterfølgeren til ‘The Passion’ vil være ‘Største film i verdenshistorien’

Jim Caviezel, skuespilleren, der spillede som Jesus af Nazareth i instruktøren Mel Gibson’s The Passion of the Christ, forudsagde, at den langvarige efterfølger vil være endnu større end den rekordsættende 2004 film.

I et interview med Fox Nation, gav Caviezel en to-ordopdatering, når du bliver spurgt om Gibson fremskridt – at scriptet er på sin “femte udkast.”

“Det bliver et mesterværk,” fortsatte han. “Det bliver den største film i verdenshistorien, jeg tror, det vil være baseret på, hvad jeg føler i mit hjerte.”

Han sagde, at nogle af de ting, der skete, mens optagelserne i 2004-filmen gjorde scenen for Jesus gå gennem gaderne i Jerusalems gamle by langt mere meningsfuldt, end det ellers ville have været.

Under scenen bar Caviezel et tungt trækors gennem gaderne, da Jesus var på vej mod stedet for sin korsfæstelse. Men på et tidspunkt snublede han og faldt korset, får det til at komme ned på hans skuldre.

“Da jeg gik ned, korset… Det faktisk slog mit hoved og begravet mit hoved i sandet. Og jeg bed mig igennem min tunge,« sagde den pågældende. “Nu, i båndet, vil du se strømme af blod kommer ned fra min læbe. Det er faktisk mit eget blod.”

Caviezel tilføjede, at den smerte, han oplevede, var alt for reel. Men han arbejdede på og fortsatte med at filme scenen. Og da han gik til at levere sine linjer til Jomfru Maria skuespillerinde Maia Morgenstern, smerten tilføjet et niveau af realisme.

“På dette tidspunkt, skulderen er ude, og jeg prøvede alt, hvad jeg havde for at få min arm over [korset],” Caviezel tilføjede: “Og det ser ud som om det er den mest ekstraordinære tage, fordi det ser ud som om jeg værdsætter vores kors, som er vores tro, og kramme det, men i de mest smuk måde.

“Det var ikke smukt for mig,” spøgte han, “fordi det gjorde ondt som helvede. … min AC fælles var blevet revet.”

Caviezel bemærkede også, at han blev alvorligt såret under den scourging scene, hvor han modtog en 14-tommer flænge på ryggen. Men de erfaringer bragte en mængde af virkeligheden til filmen, der gjorde det til et bedre kunstværk.

“En masse af disse fejl fandt sted, men det gjorde noget meget smukkere, der vil vare evigt,” sagde han om filmen.

Caviezel sagde også, at filmen ville stå sin prøve, ligesom Bibelen selv.

“Jeg tror, det er ligesom Bibelen. Folk vil blive ved med at læse den. De har læst det i tusinder af år,” Caviezel udbrød. “Jeg tror, at Mel Gibson og jeg gjorde meget klart holde sig til det, og ikke meget har ændret sig i 2000 år. Jesus er lige så kontroversiel nu, at han nogensinde har været.”

Caviezel konkluderede ved at insistere på, at bibelske film er diskonteret af nutidens filmstudier.

“De film, de laver, er Marvel Comics-film. Du vil se Superman. Du vil ikke se Jesus… Jeg fik at spille den største superhelt der nogensinde har været,” sagde han.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *